Systemguiden

Exakt Tid Stämpelklocka Recension - Varför bara 5.2/10?

exakt tid stämpelklocka

En enkel och billig stämpelklocka

Exakt Tid ger tyvärr inte så exakt tidrapportering, men de levererar en billig och enkel produkt som är tillräcklig för många. Du får även en koppling till ert lönesystem (nuvarande: Visma 300/600 - SPCS Lön/Lön Special - Fortnox - Hogia - Kontek - Agda - Crona - Mamut - Edison - Xor Lön - BL Administration)
pros

Fördelar:

cons

Nackdelar:

Funktioner

Betyg:
2.6/5

Är Exakt Tid rätt för er?

Svara på några frågor om ert behov och få svar på vilket stämpelklockesystem som passar er bäst. Det är gratis att göra quizzet.

exakt tid stämpelklocka

Administrationsverktyget påminner om 90-talet

För att hantera tiderna, sköta attestering och övrig hantering krävs att du laddar ner windows-programmet och installerar det på din PC. Programmet ser ut som att det grävts upp från en tidskapsel från 90-talet. Det är långsamt, buggigt och svåranvänt. Visst, du behöver inte betala en månadsavgift för programmet som hos konkurrenterna. Men betala får du göra, istället för att betala med pengar får du betala med din tid. I våra inledande tester tog det hela 8x längre tid att göra en lönekörning som med konkurrenterna.
exakt tid stämpelklocka

Stämpelklocka med touch-display

Terminalen innehåller ett menysystem som gör den självförklarande och enkel att använda. Inga krångliga kortkoder. Allt står i klartext på touch displayen. Förutom att registrera sin status som inne eller ute kan personalen ange orsaker till avvikelser direkt i terminalen. Avvikelser som kompledig, semester, tjänsteärende osv kan anges antingen då avvikelsen påbörjas eller avslutas. Varje anställd kan utföra obegränsat med registreringar per dag.